Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Aktuelle emner

Her kan du følge med i de emner Finans Danmark finder mest aktuelle indenfor finanssektoren.

Fremhævede emner

Information vedrørende corona-epidemien

Se alt vores indhold om corona-epidemien og den finansielle sektor.

Bæredygtig Finans

Finanssektoren har som en vigtig del af samfundet et medansvar for, at vi i fællesskab sikrer et bedre klima og miljø..

Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

For at undgå, at bankerne bliver udnyttet til kriminelle transaktioner, er der vedtaget en lang række danske og internationale regler for det, der kaldes compli..

Negative renter

Danske bankkunder oplever som noget nyt at skulle betale negative renter for nogle af de penge, de har i banken. 

Det digitale samfund

Danmark er et af de mest digitale samfund. Det skyldes blandt andet, at den danske finansielle sektor er en af de mest digitaliserede i verden. Bankerne i Danma..

Investering & opsparing

Kapitalforvaltning og investeringsfonde bygger bro mellem husholdningernes opsparing og virksomheders, boligejeres og staters finansieringsbehov, og skaber på d..

Cybersikkerhed

Kriminalitet rettet mod banker og bankkunder via internettet vokser. Bankerne og Finans Danmark arbejder løbende på at sikre de IT-systemer, som håndterer bland..

Banker i Danmark

Bankerne i Danmark har stor betydning, ikke kun for privatpersoner, men også for hele samfundet..

Kapitalkrav

Kapitalkrav er et udtryk for, hvor meget bankerne skal have i skuffen, hvis finansmarkederne fryser, eller der kommer uventet store tab. Kapital på kistebunden..

Realkredit

Finansiering af fast ejendom foregår som regel gennem et realkreditlån. Et realkreditlån kan finansiere op til 80 pct. af en ejendoms værdi og lånet formidles t..

Finansiel forståelse

Finans Danmark arbejder for, at alle dele af samfundet - men særligt børn og unge - får en god forståelse af penge og økonomi. Finansiel forståelse gør det muli..

Brexit

Storbritannien har valgt at forlade EU-samarbejdet, men det er på nuværende tidspunkt endnu usikkert, hvordan Storbritannien skal forlade samarbejdet, og hvad rammerne for det fremtidige samarbejde skal være.

Alle emner