Sådan opretter du en erhvervskonto

Det skal være nemt og effektivt at drive virksomhed i Danmark. Derfor skal det også være nemt at oprette en erhvervskonto i et dansk pengeinstitut.

Uanset om du er opstartsvirksomhed, indehaver af en etableret virksomhed eller driver en virksomhed med udenlandske aktiviteter, har du brug for en erhvervskonto for at holde styr på din virksomheds økonomi.

Dansk Erhverv, Dansk Industri, Finans Danmark, FSR-danske revisorer og SMVdanmark har sammen udarbejdet en håndholdt guide, som byder på en række gode råd til, hvordan du som erhvervsdrivende bedst muligt kan forberede arbejdet med at få oprettet en erhvervskonto i et dansk pengeinstitut.

Guiden kan også bruges, hvis du ønsker at skifte pengeinstitut.

I sidste ende skal mødet med banken være en god og succesfuld oplevelse - både for dig som virksomhedsejer og for pengeinstituttet. Det er vi som samfund bedst tjent med.

Download guiden

Anne Aarup Fenger

Chefkonsulent

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde