Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Om os

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

Vi arbejder for et samfund rigere på muligheder. Vi tror på, at et rigere samfund og en værdiskabende finanssektor er indbyrdes forbundne kar. 

Finans Danmark arbejder naturligvis for at sikre fornuftige rammevilkår for sektoren. Men vi er også en del af et samfund –og gerne et samfund rigere på muligheder.

Finans Danmark skal være til at regne med. Både som forhandlingspartner og samarbejdspartner.

Vi anerkender, at kundernes interesser også er i aktionærernes interesser og at begge dele er i samfundets interesse. 

Her finder du Finans Danmarks samlede strategi. God fornøjelse!

Om Finans Danmark

Samlet repræsenterer Finans Danmarks medlemsvirksomheder i realkredit- og banksektoren en samlet balancesum på ca. 6.000 mia. kr. Med investeringsfondene i Investering Danmark repræsenterer vi samtidig en formue, der kapitalforvaltes, på 3.000 mia. kr.

Læs mere om vores arbejde og udvalgs sammensætning her.

 

 

Vi arbejder for et samfund rigere på muligheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

Vores strategi

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde