Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Job i Finans Danmark

Vil du være med til at gøre en forskel for en samfundsvigtig sektor? Danske realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker udgør Finans Danmarks medlemsvirksomheder, som spiller en central rolle for samfundsudviklingen og væksten i Danmark.

Vores værktøjskasse er stor, men det sker altid med afsæt i et stærkt fagligt fundament og via en proaktiv og konstruktiv dialog med vores omgivelser herunder blandt andet interesseorganisationer, erhvervsliv, ministerier, medier, Christiansborg og EU.

Når du starter i Finans Danmark, bliver du del af en indflydelsesrig organisation, hvor medarbejdernes kompetencer og baggrund er lige så forskelligartede som de opgaver, der skal løses. Uanset om vi taler kommunikation, regulering, infrastruktur, digitalisering, Public Affairs eller økonomiske konsekvensberegninger af lovforslag, har du med den rette profil mulighed for at gøre en forskel for sektoren.

De medarbejdere vi søger, er kendetegnet ved at have en høj faglighed og integritet, stærke kommunikative kompetencer, en evne til at bygge relationer samt en vis forståelse for at påvirke og navigere i det politiske landskab.

 

Målet med mit arbejde er at styrke rammevilkårene for værdipapirafvikling. Det er spændende, at jeg kan gøre en forskel for danske pengeinstitutter, hvis finansielle ydelser har stor betydning for økonomisk vækst i samfundet.  
- Økonomisk konsulent i Finans Danmark.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor. 
Så interesserer du dig for økonomi, politik, udvikling og regulering af erhvervslivet og den finansielle sektor, så send din ansøgning til Finans Danmark allerede i dag.

Vi er et hus med højt til loftet. Vi tror på, at engagerede og fagligt dygtige medarbejdere skabes gennem god og tillidsbaseret ledelse. At vi sammen skaber de stærkeste resultater. Hos os kan du derfor forvente, at få ansvar og stort råderum til at løse dine opgaver, et fagligt stærkt miljø og dygtige kolleger. Og så lægger vi også stor vægt på, at alle ansatte går glade på arbejde hver dag. 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde