Job og karriere i Finans Danmark

Vil du være med til at gøre en forskel for en samfundsvigtig sektor?

Når du starter i Finans Danmark, bliver du del af en indflydelsesrig organisation, hvor medarbejdernes kompetencer og baggrund er lige så forskelligartede som de opgaver, der skal løses. Uanset om vi taler bæredygtig finans, kommunikation, regulering, betalingsinfrastruktur, digitalisering eller økonomiske konsekvensberegninger af lovforslag, har du med den rette profil, mulighed for at gøre en forskel for sektoren og for samfundet.

Vi søger medarbejdere, der er kendetegnet ved høj faglighed, stærke kommunikative kompetencer, en evne til at bygge relationer samt en vis forståelse for at påvirke og navigere i det politiske landskab.

Vi er en organisation med tæt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi er også en organisation, der kan rykke hurtigt og agere på politiske udspil, dagsaktuelle sager i medierne. Og herudover søsætter vi selv lang række af initiativer til at understøtte vores strategiske retning.

Du får ca. 90 kolleger, der har en stor faglig værktøjskasse og et stærkt engagement. Nogle har været med helt fra starten dengang de første bankforeninger fusionerede, og andre er mere nyligt er kommet til. Vi holder til i Finanssektorens Hus på Amaliegade, og har også en afdeling i Bruxelles.

Som medarbejder i Finans Danmark er der gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Udover udvikling i job- og ansvarsområder udbyder og understøtter vi relevant uddannelse og kurser.

En af dine kommende kolleger fortæller følgende om at arbejde i Finans Danmark:

Finanssektoren er en motor i samfundet – så det du laver, får betydning i den virkelige verden

Er du interesseret i at arbejde hos os?

Vi modtager uopfordrede ansøgninger via www.fida.dk/job. Du er også meget velkommen til at kontakte HR chef Freja Frøstrup på [email protected], hvis du gerne vil høre mere om, hvordan det er at arbejde i Finans Danmark.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde