Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Aktiviteter

Hos Finans Danmark har vi en lang række tilbagevendende aktiviteter, ligesom vi også årligt søsætter nye initiativer.

Danish Finance Institute

Danish Finance Institute (DFI) skal understøtte et dansk forskningsmiljø i finansiering i verdensklasse og dermed understøtte Danmark som et finansielt centrum via ny viden og leverance af fremragende kandidater til virksomheder både i og uden for den finansielle sektor. Læs mere på DFI's hjememside.

ThesisLab

Vi har på grund af coronasituationen ikke mulighed for at udbyde specialepladser i ThesisLab. Finans Danmarks ThesisLab er et tilbud til specialestuderende, der skriver speciale om et relevant emne, der vedrører den finansielle sektor. Finans Danmark tilbyder gode fysiske rammer og bidrager i øvrigt med faglig sparring løbende gennem specialeprocessen.

Årsmøde

Finans Danmark afholder ikke årsmøde i år pga. coronasituationen.

 

Årsrapporter

Finans Danmark udgiver hvert år en årsrapport. Se de nyeste her. 

Udgivelser og pjecer

Her finder du en oversigt over aktuelle udgivelser og pjecer.

Pengeuge

Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening står bag Pengeuge, der har til formål at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i matematik i grundskolens ældste klasser. Pengeuge løber af stablen i uge 11.

Folkemødet

Mød Finans Danmark på Folkemødet på Bornholm. 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde