I 734 klasseværelser landet over handler det om privatøkonomi fra på mandag

Publiceret 08-03-2019
Nyhed

Der begynder Pengeuge nemlig for sjette gang. For omkring 16.000 skoleelever er der sat timer af på skemaet til at sætte fokus på finansiel forståelse og digitalisering. Landets bankdirektører og bankrådgivere forlader banken til fordel for klasselokalet for at lære de unge, hvordan de håndterer budgetter og forbrug.

Det er Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening, der står bag Pengeuge, som løber af stablen fra den 11. marts 2019.

”Pengeuge er en stor succes over hele landet, og vi glæder os til at hjælpe børn og unge med bedre at forstå, hvorfor det er godt at have styr på sin økonomi. Vi kan blandt andet give dem nogle gode råd i forhold til at lægge budgetter og få forklaret dem, hvad ÅOP egentlig er for noget”, siger cheføkonom i Finans Danmark, Niels Arne Dam.

Pengeugen skydes officielt i gang af Erhvervsminister Rasmus Jarlov og Finans Danmarks bestyrelsesformand, koncernchef i Nykredit Michael Rasmussen.

Det sker på Tjørnegårdsskolen i Gentofte klokken 8.00 mandag den 11. marts 2019.

Gentoftes borgmester Hans Toft vil byde de to velkommen på skolen.

Rasmus Jarlov og Michael Rasmussen vil efterfølgende sammen gæsteundervise 8. klasserne i privatøkonomi og finansiel forståelse. Pressen er velkommen.

Læs mere om Pengeuge på www.pengeuge.dk

Følg Pengeuge på Facebook og Instagram og Twitter 

#pengeuge

Camilla Thorning

Pressechef

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde