Climate Investment Summit 2021

Finans Danmark og Investering Danmark var i 2021 igen medarrangører af Climate Investment Summit i samarbejde med den danske regering og Climate Investment Coalition. Formålet er at fremme grønne investeringer og styrke det offentlige-private samarbejde, som er afgørende i kampen for en bedre klode i fremtiden.

Climate Investment Summit 2020

I 2020 gav Investering Danmark som den første investeringsbranche i verden tilsagn om at reducere CO2-aftrykket for danskernes private investeringer. Det skete på konferencen Climate Investment Summit, som blev afholdt af regeringen i samarbejde med Investering Danmark og Finans Danmark.

Som den første branche i verden har den danske investeringsbranche givet tilsagn om at reducere CO2-aftrykket for danskernes private investeringer

Kontaktpersoner

Kristine Racina Senior presserådgiver kra@fida.dk 3016 1021

FÅ OPDATERINGER PÅ MAIL

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde