Finans Danmark ansætter ny økonomisk direktør

Publiceret 27-06-2022
Nyhed

Finans Danmark har ansat Anders Schou som ny økonomisk direktør. Han kommer fra en stilling som Head of ICAAP & Regulations i Nordea.

Som økonomisk direktør får Anders Schou ansvar for en række fagområder som kapitalkrav, regnskabsregler, compliance, værdipapir og pengemarkedet.

”Jeg er rigtig glad for, at vi får Anders med på holdet. Hans indsigt i - og erfaring fra - den finansielle sektor vil styrke Finans Danmarks indsats, ikke mindst på en helt højaktuel sag som de kommende Baselkrav. Anders' analytiske kompetencer vil både bidrage til et øget fokus på konsekvenserne af f.eks. øget regulering samt udvikling af nye løsningsforslag til gavn for samfundet og sektoren”, siger administrerende direktør i Finans Danmark Ulrik Nødgaard.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Finans Danmark og møde mine nye kollegaer. Finans Danmark er en vigtig aktør, som dagligt synliggør den finansielle sektors vigtige rolle i samfundet. Jeg vil gøre mit bedste for at understøtte arbejdet, og ser frem til at bringe min erfaring og mine kompetencer i spil”, siger Anders Schou.

Anders Schou bliver som økonomisk direktør en del af Finans Danmarks ledelse. Han bliver daglig leder af afdelingen ”Kapital og Markedsregulering”.

Udover at varetage opgaverne som økonomisk direktør i Finans Danmarks bliver Anders Schou også direktør for Kapitalmarked Danmark. Kapitalmarked Danmark er en brancheforening, der arbejder for en positiv udvikling af værdipapirhandlen. Kapitalmarked Danmark er en del af Finans Danmark.

Anders Schou starter i stillingen d. 1. august 2022.

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde