Finans Danmark bliver medlem af FN’s Global Compact

Publiceret 28-04-2021
Nyhed

Finans Danmarks har tilsluttet sig FN’s Global Compact som et led i sit arbejde med at bidrage aktivt til en mere bæredygtige verden i fremtiden. Dermed forpligter vi os til at støtte op om de 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøet og antikorruption.

Finans Danmark bidrager aktivt til den bæredygtige omstilling af vores samfundsøkonomi – både i Danmark og internationalt. Som en del af det arbejde har Finans Danmark tilsluttet sig FN’s Global Compact og vil deltage aktivt i arbejdet i Global Compact Network Denmark. Dermed forpligter vi os til at understøtte arbejdet med de 10 principper hos vores medlemmer, blandt andet ved at deltage i Global Compact Network Denmark – og rapportere om indsatsen hvert andet år.

Se Bæredygtighedsredegørelse 2020 for Finans Danmarks indsats i 2020

Det nye medlemskab i Global Compact ligger i naturlig forlængelse af en række internationale samarbejder under FN, som Finans Danmark også er en del af: Principles for Responsible Banking (PRB) og Principles for Responsible Investment (PRI).

 

Læs mere om FN’s Global Compact:

Kristine Racina

Senior presserådgiver

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde