Høringssvar vedrørende EU-Kommissionens køreplan for en langsigtet vision for landdistrikterne

Publiceret 11-09-2020
Høringssvar

Finans Danmark støtter EU-Kommissionens fokus på behovet for at etablere en langsigtet vision for landdistrikterne, og vi ser derfor positivt på den fremlagte køreplan.

Den finansielle sektor påvirker alle dele af samfundet og spiller derfor en vigtig rolle i forbindelse med udviklingen af landdistrikterne. Danske banker og realkreditinstitutter yder lån i alle dele af Danmark til finansiering af fast ejendom, og vi finder det vigtigt at sikre en sund udvikling i landdistrikterne, da dette er afgørende for sammenhængskraften i såvel Danmark som i den Europæiske Union.

I høringssvaret redegør Finans Danmark for en række af de strukturelle årsager til de udfordringer, som landdistrikterne står overfor i dag, og vi peger på vækst og udvikling som vejen frem i disse områder.

Peter Jayaswal

Direktør for ejendomsfinansiering

For pressehenvendelser

Camilla Thorning

Pressechef

Høringssvar

Finance Denmark’s comments on the European Commission’s Roadmap for a long-term vision for rural areas

Høring

Roadmap for a long-term vision for rural areas

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde