Høringssvar vedr. EU Kommissionens høring om MiFIDII/MiFIR Review

Publiceret 19-05-2020
Høringssvar

MiFIDII/MiFIR er under revision og Finans Danmark har afgivet høringssvar til EU Kommissionens høring om MiFIDII/MiFIR reviewet.

Finans Danmark har i den forbindelse i relation til investorbeskyttelse haft særlig fokus på at sikre en bedre sammenhæng imellem kundernes kendskab og viden og de investorbeskyttelsesregler de er underlagt, samt den information de er forpligtet til at give og modtage.

Finans Danmark har generelt haft fokus på at levere forslag til at opnå en bedre balance i reglerne, herunder i særdeleshed i product governance reglerne, cost & charges og reglerne der regulerer rådgivningsprocesser.

I relation til markedsstruktur har Finans Danmark haft særlig fokus på forslag til sikring af rimelige markedsdataomkostninger, afklaring af systematiske internalisatorers rolle samt forslag til, hvordan handelspladsers ordrebøger kan forbedres.

Kontakt: Kirsten Hjortshøj Bederholm (investorbeskyttelse), Kåre Valgreen (investorbeskyttelse) eller  Helle Søby Thygesen (markedsstruktur).

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde