Finans Danmark slår Public Affairs og kommunikation sammen i en ny stærk enhed

Publiceret 05-05-2020
Nyhed

Interesseorganisationens indsats for public affairs og kommunikation har ligget i to separate afdelinger. De slås nu sammen til én. Den nye enhed vil blive ledet af Finans Danmarks kommunikationsdirektør Stine Luise Goll, som fremover vil være PA – og kommunikationsdirektør i organisationen.

- Finans Danmark har været på en udviklingsrejse de senere år, hvor både public affairs og kommunikation har fået et markant løft. Vi har i den proces haft et tæt samarbejde mellem de to områder, hvilket vi nu styrker yderligere ved at slå de to indsatser sammen. Målet er at tydeliggøre den finansielle sektors vigtige rolle i samfundet, siger Stine Luise Goll.
Med den nye struktur får Claus Horsted pr. 1. juni titel som PA-chef i en nyoprettet stilling med reference til Stine Luise Goll. Claus Horsted har været ansat i Finans Danmark siden 2017 som chefrådgiver.

- Vi er rigtig glade for, at Claus træder et skridt frem og med sin erfaring og indsigt fra det politiske liv fortsætter med at styrke vores politiske arbejde i samspil med resten af kollegaerne i organisationen, siger Stine Luise Goll.

- Jeg ser frem til de nye udfordringer i Finans Danmark - og til at fortsætte den udvikling, som organisationen har været på de senere år. Mit bidrag og fokus er på varetagelsen af sektorens politiske interesser suppleret med konkrete løsningsforslag til gavn for samfundet i tæt samarbejde med vores medlemmer, siger Claus Horsted.

Reorganiseringen sker, da Finans Danmarks nuværende underdirektør for PA, Mads Rørvig, har fået et nyt job, som offentliggøres senere på måneden.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde