Finans Danmark aflyser Pengeuge grundet coronavirus

Publiceret 10-03-2020
Nyhed

18.800 folkeskoleelever er i denne uge linet op til at få besøg af en bankrådgiver, som skal undervise dem i privatøkonomi. Pengeuge blev officielt åbnet i mandags. Men grundet coronavirus aflyser Finans Danmark gæsteundervisningerne resten af ugen.

”Pengeuge er igen i år en stor succes. Vi havde set frem til at nå rundt i mere end 780 folkeskoleklasser. Men vi er nødt til at passe på hinanden i den nuværende situation, og på den baggrund har vi lyttet til regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger, og derfor besluttet at aflyse resten af ugens arrangementer,” siger Mads Rørvig, underdirektør i Finans Danmark.

”Vi håber at situationen snart er under kontrol og vil anbefale gæsteunderviserne og skolerne at indgå i en dialog om arrangementet kan afholdes på et senere tidspunkt. Der er ingen tvivl om, at privatøkonomi er vigtigt at have på skoleskemaet” slutter Mads Rørvig.

Knap halvdelen af gæsterundervisningerne blev afholdt mandag og tirsdag. 

Fakta om Pengeuge:

Pengeuge er på skoleskemaet i uge 11 for rekordmange 7.-9. klasser. Det er Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening, der står bag Pengeuge. 

Det er Danmarks Matematiklærerforening, der har udformet undervisningshæfter og opgaver til Pengeuge, og Finans Danmarks medlemmer deltager som gæsteundervisere i hele landet.

 

Carsten Brink

Kommunikationschef

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde