Skolebørn lærer om finansiel forståelse i uge 11

Publiceret 01-03-2019
Nyhed

For sjette år i træk er Pengeuge på skoleskemaet på folkeskoler i hele landet. 734 skoleklasser deltager og bruger nogle dage på at lære om privatøkonomi.

Bankrådgivere og bankdirektører står fra mandag morgen i uge 11 klar til at undervise landets 7.-9. klasser i finansiel forståelse og digital sikkerhed. Det er Finans Danmark, der står bag initiativet Pengeuge i samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening, som har udarbejdet undervisningsmaterialet.

”Det kan være svært at skulle håndtere sin økonomi, når man er helt ung. Derfor står gæsteundervisere fra landets banker igen i år klar med gode råd og viden, når de besøger folkeskoleklasser i hele landet”, siger Niels Arne Dam, der er cheføkonom i Finans Danmark.

Formålet med Pengeuge er netop at højne børn og unges finansielle forståelse. Og udover Danmarks Matematiklærerforening bakkes initiativet også op af Finansforbundet og Forbrugerrådet Tænk.

 

Info:

  • Pengeuge kører i uge 11 fra d. 11.-15. marts 2019
  • Næsten 16.000 folkeskoleelever fordelt over hele landet deltager

 

Læs mere om pengeugen på:

 

Camilla Thorning

Pressechef

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde