Stor interesse for ny NemID nøgleapp

Publiceret 30-04-2018
Nyhed

Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen havde mandag d.30. april inviteret til informationsmøde om den kommende NemID nøgleapp. Interessen og spørgelysten var stor – og snart får alle danskerne mulighed for at downloade den nye NemID nøgleapp, når den bliver tilgængelig sidst i maj.

Både journalister, bankfolk, tjenesteudbydere, ansatte i private virksomheder, interesseorganisationer og it-arkitekter deltog på informationsmødet.

Her bød direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Hougaard Zeberg, velkommen sammen med administrerende direktør for Finans Danmark, Ulrik Nødgaard. Derefter blev appens funktioner og infrastruktur præsenteret, ligesom der blev givet en række gode råd til at færdes sikkert på nettet.

NemID nøgleapp er et digitalt supplement til det eksisterende nøglekort. Det betyder, at man fortsat vil kunne anvende det fysiske nøglekort – NemID nøgleapp er et tilbud til dem, der foretrækker et digitalt alternativ.

NemID nøgleapp kan downloades fra slutningen af maj og kan bruges alle de steder, hvor man normalt anvender NemID. Man vil fx kunne ’swipe’ en adgang til for eksempel netbank eller borger.dk.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde