Så mange har downloadet NemID nøgleapp

Publiceret 30-05-2018
Nyhed

NemID nøgleapp har været tilgængelig i App Store og Google Play i under en uge, og i løbet af den tid har 313.160 danskerne downloadet appen. En flot start, lyder det fra Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen, som står bag den nye app.

”Over 313.000 danskere har downloadet NemID nøgleapp den første uge. Det er vi stolte over, og det vidner, om at danskerne har været klar til at skifte papkortet ud med en app,” lyder det fra Ulrik Nødgaard administrerende direktør i Finans Danmark.

”Appen er et alternativ til NemID nøglekort. Med appen giver vi et tidssvarende tilbud, og derfor er vi glade for at se, at så mange danskere allerede har taget den til sig," siger Adam Lebech vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Info:

Bag appen står bankerne og den offentlige sektor. e-nettet har stået for udviklingen og Nets har leveret infrastrukturen.

 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Læs mere

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde