Pengeuge er på skoleskemaet i uge 11

Publiceret 06-03-2018
Nyhed

For fjerde år i træk er Pengeuge på skoleskemaet på landets folkeskoler. Pengeuge starter på mandag.

Bankrådgivere og bankdirektører står fra på mandag klar til at undervise landets 7-9. klasser i finansiel forståelse og digitalisering. Bag initiativet står Finans Danmark i samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening, som har udarbejdet undervisningsmaterialet.

 ”Det er fjerde år i træk Pengeuge indtager folkeskolerne rundt om i landet. I år står gæsteundervisere klar fra landets banker, og med sig har de en lang række gode råd til de unge om, hvordan de skal håndterer deres økonomi og færdes sikkert på nettet”, siger seniorøkonom i Finans Danmark Solveig Råberg Tingey og slutter:

”Pengeuge giver en hånd med, når det kommer til at klæde vores unge økonomisk på til fremtiden. Vi glæder os til at møde dem i øjenhøjde, og håber de glæder sig ligeså meget”.

Pengeuge kører i uge 11 fra d. 12.-16. marts 2018. Læs mere om Pengeuge på www.pengeuge.dk

Følg Pengeuge på Facebook og Instagram og Twitter 

#pengeuge

 

 

 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde