Ny NemID nøgleapp hitter

Publiceret 12-06-2018
Nyhed

Den nye NemID nøgleapp er blevet downloadet 475.545 gange, siden den blev lanceret d. 29. maj. Appen er et alternativ til nøglekortet og gør det nemmere for danskerne at ordne alle de sager, der kræver NemID. Følg udviklingen i antallet af download nederst på siden. Tallene opdateres dagligt.

NemID nøgleap har siden den blev lanceret været den mest populære app i både App Store og Google Play.

I dag har langt de fleste danskere en smartphone og er vant til at bruge den til meget andet end at kommunikere med. For eksempel til at betale regninger i netbank, tjekke skatteopgørelsen eller skrive børn op til institution. Med NemID nøgleappen kan de ting nu klares uden også at skulle have nøglekortet op af pungen – det kræver bare et swipe på mobilen.

Ud over at nøgleappen gør hverdagen lidt mere enkel, har den også den fordel, at det for de fleste nok vil være nemmere at holde styr på mobilen end på nøglekortet. Næsten 30.000 brugere mister hver måned deres nøglekort. Derudover begår mange den fejl, at de tager billeder af deres nøglekort med mobilen og dermed mindsker sikkerheden. Med nøgleappen kan de nu have deres NemID nemt og sikkert på mobilen.


Faktaboks

  • NemID nøgleapp virker til iPhone og Android
  • Nøgleappen kan bruges alle de steder, hvor man i dag bruger nøglekortet - for eksempel til at tjekke netbank, benytte borger.dk eller handle på nettet
  • Fem millioner danskere har NemID, som de hver måned bruger 65 millioner gange
  • Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen står bag NemID nøgleapp på vegne af bankerne og den offentlige sektor
  • e-nettet er leverandør på appen og Nets på infrastrukturen


Læs mere om NemID nøgleapp

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde