Ny juridisk direktør til Finans Danmark

Publiceret 30-05-2018
Nyhed

Det bliver Kjeld Gosvig-Jensen, der 1. juli starter som ny juridisk direktør i Finans Danmark.

Kjeld Gosvig-Jensen er uddannet jurist og kommer senest fra en stilling som juridisk direktør i Arbejdernes Landsbank.

“Det er en faglig tung kapacitet, som vi nu får ind i Finans Danmark i spidsen for vores juridiske afdeling. Hele huset såvel som vores medlemmer kan se frem til at nyde godt af Kjelds store juridiske ekspertise,” siger viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen.

Kjeld Gosvig-Jensen har arbejdet med finansiel lovgivning i 35 år og har derfor stiftet nært bekendtskab med alt lige fra GDPR, hvidvask, compliance, MiFID til PSD2.

“Jeg ser frem til arbejdet med hele sektoren gennem Finans Danmark. Den finansielle sektor er en af de mest regulerede, og det giver store udfordringer for både små og store institutter. Jeg glæder mig til at hjælpe alle medlemmer med at sikre de bedst mulige rammebetingelser. Det kræver indsigt i både jura og bankdrift, og jeg glæder mig til at bidrage,” siger Kjeld Gosvig-Jensen.

Kjeld Gosvig-Jensen startede i Arbejdernes Landsbank i 1983 som jurist på kreditkontoret. Herefter fulgte stillingerne som souschef og senere chef for det juridiske kontor. I 1996 fik Kjeld stillingen som juridisk chef for den juridiske afdeling samt inkassoafdelingen. I 2002 blev Kjeld udnævnt som juridisk direktør og blev medlem af bankens ledelse.

Sideløbende med rollen som juridisk direktør har han blandt andet været administrator for Arbejdernes Landsbank Fonden samt klageansvarlig og chef for bankens bestyrelses- og direktionssekretariat.

Kjeld Gosvig-Jensen indtræder i Finans Danmarks ledergruppe og refererer til viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen.

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde