Nu kan du få NemID på din smartphone

Publiceret 29-05-2018
Nyhed

Ny NemID nøgleapp kan nu downloades i App Store og Google Play. Den nye app giver danskerne en nem, sikker og bekvem, digital løsning.

Siden lancering af NemID til danskerne i 2010 er NemID nøglekortet blevet en fast følgesvend i danskernes færden på nettet. Nu ser NemID nøgleapp dagens lys. Appen er et nem, sikker og bekvem og kan anvendes alle de steder, du normalt anvender NemID.

- Danskerne bliver mere og mere digitale, og vi vænner os til, at vi kan klare det meste på farten med vores mobiltelefoner. Derfor er vi rigtig glade for i dag at lancere et digitalt alternativ til nøglekortet, så indgangen til den offentlige selvbetjening også kan klares nemt og sikkert med et swipe på telefonen, siger innovationsminister Sophie Løhde.

Man kan sagtens bruge sit gamle nøglekort, hvis man er glad for det, men med appen åbnes der op for endnu en mulighed. 

- I takt med, at verden bliver mere digitaliseret, stiger efterspørgslen efter nye digitale værktøjer. Det er NemID nøgleapp, og vi håber, danskerne vil tage godt imod den. Jeg glæder mig selv til at bruge den, slutter Ulrik Nødgaard, adm. direktør i Finans Danmark. 

For yderligere information kontakt:

Finans Danmark: Stine Luise Hansen på telefon: 30 16 10 09

Digitaliseringsstyrelsen: Louise Simoni på telefon:  6169 8344

Download NemID nørgleappen i App Store eller Google Play

Fakta

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Læs mere

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde