NemID nøgleapp krydser halv million downloads på 3 uger

Publiceret 23-06-2018
Nyhed

Succesen med NemID nøgleapp fortsætter. Appen runder nu 500.000 downloads på under én måned. Og antallet stiger fortsat kraftigt dag for dag.

NemID nøgleapp er en stor succes. Appen har siden den blev lanceret d.29. maj været den mest populære app i både App Store og Google Play.  

”Alle har ventet med længsel på en digital mulighed for at bruge NemID. Nu er den her – og det har mange danskerne benyttet sig af ved at skynde sig at få den downloadet og aktiveret” siger Ulrik Nødgaard administrerende direktør i Finans Danmark, som håber, at danskerne synes, appen er med til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere digital.  

NemID nøgleapp skriver sig dermed ind i rækken af andre succesfulde finans-apps som fx MobilePay, der rundede 500.000 brugere på fire måneder.

 

 

Fakta

  • NemID nøgleapp virker til iPhone og Android
  • Nøgleappen kan bruges alle de steder, hvor man i dag bruger nøglekortet - for eksempel til at tjekke netbank, benytte borger.dk eller handle på nettet
  • Fem millioner danskere har NemID, som de hver måned bruger 65 millioner gange
  • Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen står bag NemID nøgleapp på vegne af bankerne og den offentlige sektor e-nettet er leverandør på appen, og Nets på infrastrukturen 

Læs mere om NemID nøgleapp 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde