Igen i år stor efterspørgsel på undervisning i privatøkonomi

Publiceret 27-12-2018
Nyhed

Der er lige nu åbent for tilmelding til Pengeuge 2019, og igen i år oplever Finans Danmark en stor efterspørgsel efter gæsteundervisere til undervisning i privatøkonomi i folkeskolen.

Forberedelserne til Pengeuge 2019 er i fuld gang, og lærere på folke-, fri- og efterskoler kan lige nu booke en gæsteunderviser og bestille undervisningsmateriale på www.pengeuge.dk 383 klasser over hele landet har allerede tilmeldt sig Pengeuge 2019. Det er præcis det samme antal, som havde booket en gæsteunderviser på samme tid sidste år.

”Vi er meget glade for opbakningen, der igen i år viser, at folkeskolelærerne ønsker at styrke de unges finansielle forståelse”, lyder det fra Niels Arne Dam, cheføkonom i Finans Danmark

Antallet af elever og skoler, der deltager i Pengeuge, er steget støt, siden Pengeuge gik i luften for første gang i 2014. Og det ser ud til at Pengeuge 2019 bliver endnu et godt år. Lærere kan stadig tilmelde deres klasser til Pengeuge 2019, og alle klasser, der er tilmeldt inden mandag den 14. januar 2019, får besøg af en gæsteunderviser fra en bank.

Alle skoler, klasser og lærere kan være med og anvende det undervisningsmateriale, der er udviklet særligt til Pengeugen. Undervisningsmaterialet er udarbejdet til brug i grundskolens ældste klasser af Danmarks Matematiklærerforening i samarbejde med Finans Danmark.

”Jeg er meget glad for, at landets lærere har taget så godt imod konceptet. Det er en vigtig opgave, Pengeuge løfter med at give vores børn og unge en bedre grundlæggende finansiel forståelse,” siger Niels Arne Dam.

Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening står bag Pengeuge, som løber af stablen fra d. 11.-15. marts 2019.

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde