Flere lånetilbud uden for Hovedstaden

Publiceret 09-02-2018
Nyhed

De danske realkreditinstitutter gav i årets første måned 22.760 lånetilbud. Det er knap 1.000 flere end i december.

En stigende andel af lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse bliver givet uden for Hovedstaden. Det viser nye tal fra Finans Danmark.

”Vi så en stigende handelsaktivitet på boligmarkedet i 2017. Aktiviteten blev trukket af flere hushandler, og de største stigninger så vi uden for landets største byområder. Den stigende andel af lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse uden for Hovedstaden tyder på, at den udvikling fortsætter ind i 2018,” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

 Blandt de 22.760 lånetilbud blev 19.691 givet til ejerboliger og fritidshuse, og heraf blev 6.817 givet i Hovedstaden, mens 12.874 blev givet i landets øvrige regioner. Dermed fordeler lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse sig med 35 pct. i Hovedstaden og 65 pct. i landets øvrige regioner. Andelen af lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse i Hovedstaden er nu ni pct. point mindre end for tre måneder siden.

 

 

 

 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde