Finans Danmark sætter fokus på kvinder og finans

Publiceret 29-05-2018
Nyhed

For femte år i træk afholdes Womenomics Nordic Business Conference. Finans Danmark er med som partner for første gang, og ser frem til at sætte fokus på kvinders potentiale- særligt i økonomisk sammenhæng.

Et af fokusområderne for konferencen er diversitet blandt den øverste ledelsestop i virksomheder. 

- Vi kan se det i statistikkerne. Der er langt mellem de kvindelige topchefer - også i finanssektoren. Dette til trods for, at der bred enighed om, at kønsdiversitet på topniveau gavner bundlinjen. I Finans Danmark vil vi gerne bidrage til, at flere kvinder vælger at gå efter toppen. Det mener vi blandt andet kan gøres ved oplysning, synlighed og fokus, og her er Womenomics en god platform, siger Ane Arnth Jensen og fortsætter:

- Kvinder er mere veluddannede end nogensinde.  Det er afgørende, at vi får alle kompetencer med, hvis vi skal sikre vækst og innovation i fremtiden, og her er begge køn en del af løsningen. Også i den finansielle sektor, siger Ane Arnth Jensen.

Læs mere om Womenomics her.

Se hele programmet her.

 

 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde