Finans Danmark får ny pressechef

Publiceret 21-12-2018
Nyhed

Finans Danmark har ansat Camilla Thorning som ny pressechef. Den velkendte DR-profil begynder pr. 1. februar 2019 i finanssektorens interesseorganisation.

Camilla Thorning er 45 år, uddannet journalist og kommer fra en stilling i DR som vært på bl.a. Deadline og DR2 Dagen.

"Camilla Thorning kommer med mere end 20 års journalistisk erfaring både fra Christiansborg og fra DR-byen, hvor hun har leveret nyheder og baggrundshistorier til danskerne. Det er et mål for Finans Danmark at styrke vores dialog med samfundet, og Camilla Thornings kompetencer og baggrund er et stærkt bidrag til det," siger kommunikationsdirektør i Finans Danmark, Stine Luise Goll.

Det er Finans Danmarks ambition at skabe et samfund rigere på muligheder ved konstant at udvikle sig som en af Danmarks stærkeste interesseorganisationer. Den ambition kræver dygtige og erfarne profiler. Tilføjelsen af Camilla Thorning er en styrkelse af Finans Danmarks hold og den ambition.

"Jeg ser frem til at bidrage til, at Finans Danmark fortsætter sin udvikling. Vi skal tage hånd om sektorens udfordringer, øge synligheden, og sørge for fortsat at spille proaktivt ind i samfundsdebatten. Det vil jeg bidrage til med den erfaring og baggrund, jeg kommer med," siger Camilla Thorning. 

Pressebilleder

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde