Finans Danmark får ny kommunikationsdirektør

Publiceret 29-10-2018
Nyhed

Finans Danmark har efter en grundig proces fundet sin nye kommunikationsdirektør. Hun hentes fra egne rækker, og valget er faldet på organisationens nuværende presse- og kommunikationschef Stine Luise Goll.

Stine Luise Goll, der er cand.scient.pol. og har en fortid som rådgiver i bl.a. LO, overtager fra Nina Munch-Perrin, som har fået nyt job i DR som vært på TV-avisen.

- Stine Luise Goll kom til Finansrådet i begyndelsen af 2016 og har været med til at forny og udvikle Finans Danmark. Hun har været med til at skabe en stærk kommunikationsafdeling og presseindsats. De kompetencer og den energi, Stine besidder, bruger vi nu til at styrke vores arbejde ved at bringe hende ind i organisationens ledelse, siger administrerende direktør i Finans Danmark Ulrik Nødgaard og fortsætter:

- Der venter mange opgaver foran os. Det er næppe en underdrivelse at sige, at sektoren står i en svær tid. Stine er velbevandret i det finansielle område, og hun er den rette til at sikre organisationens strategi, så vi kan arbejde på at forbedre branchens relation til samfundet og styrke den offentlige tillid til sektoren.

Stine Luise Goll indtræder 5. november i den daglige ledelse af Finans Danmark med reference til Ulrik Nødgaard.

- Jeg er stolt og beæret over, at få tildelt det store ansvar. Den finansielle sektor er en vigtig og vital del af vores samfund. Vi har brug for stærke finansielle institutioner, som kan bidrage til et solidt fundament for vækst, udvikling og muligheder for både staten, virksomheden og den enkelte familie. Det er i dialog med andre aktører i samfundet, at vi finder de bedste og mest holdbare løsninger – og det ser jeg frem til at bidrage til, siger Stine Luise Goll.

Find pressefotos her.

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde