Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

6.841 lånetilbud til boligkøb i juli - hovedstaden fører an

Publiceret 10-08-2018
Nyhed

Den seneste måned har de danske realkreditinstitutter givet 20.891 lånetilbud, hvoraf 6.841 er givet til boligkøb. Interessen for lån til boligkøb er størst i hovedstaden, og udlånsvæksten er stabil. Det viser en opgørelse fra Finans Danmark.

“Der er meget aktivitet på boligmarkedet over det meste af landet, og derfor er mange interesseret i at få et lån til boligkøb. Især i og omkring København gives der mange lånetilbud,” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør for Finans Danmark.

I juli blev 23 pct. af de samlede lånetilbud til boligkøb i Danmark givet i hovedstaden, selvom kun 14 pct. af landets boliger ligger her.

“Selvom det går fremad på boligmarkedet, er udlånsvæksten overordnet set stabil og ikke ekstraordinær høj. Den stabile udlånsvækst skal bl.a. ses i sammenhæng med, at danske familier generelt set afdrager meget på deres realkreditlån og sparer meget op,” siger Ane Arnth Jensen.

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde