Tjek dit boliglån på ny prisportal

Publiceret 07-01-2017
Nyhed

Erhvervsministeriet lancerer i dag i samarbejde med realkreditinstitutterne, bankerne og Finanstilsynet en ny prisportal for boliglån. Prisportalen skal gøre det nemmere at gennemskue, hvor man finder det mest fordelagtige lån.

Den nye prisportal vil tage højde for alle de udgifter, der er forbundet med at optage et lån – renten stiftelsesomkostninger, bidrag, gebyrer med videre.
 
Det vil også blive muligt at få udspecificeret, hvor udgifterne strammer fra. Der er også udregnet årlige omkostninger i procent (ÅOP) for de enkelte lån, så lånene kan sammenlignes på et ensarter grundlag.

I første udgave af Tjek Boliglån indgår kun priser på lån ydet i oktober 2016. Det betyder, at der relativt få lån, og at nogle institutter ikke fremgår af alle låneeksempler, fordi de i perioden ikke har ydet over 25 lån. Fremover vil mængden af lån dog vokse og blive opdateret hvert kvartal.
 
Næste opdatering finder sted i starten af februar. 
 
Se prisportalen på www.tjekboliglån.dk

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde