Tilfredse boligejere indhenter flere lånetilbud

Publiceret 10-07-2017
Nyhed

De danske boligejere havde travlt med at indhente lånetilbud i juni, og en undersøgelse viser, at de er godt tilfredse med den rådgivning de får, når de skal omlægge eller optage nyt lån.

I juni måned blev der afgivet hele 22.085 lånetilbud. Det er 5.427 flere end i maj måned. Heraf var godt 60 pct. af alle lånetilbud enten til omlægning eller til tillægslån. Det viser nye tal fra Finans Danmark.

Samtidig er næsten 9 ud af 10 boligejere tilfredse med den rådgivning de har fået i forbindelse med konvertering af deres lån eller optagelsen af et tillægslån. Det viser en ny spørgeskemaundersøgelse, som Epinion har foretaget for Finans Danmark.

”Som boligejere kan der være mange gode grunde til at indhente et lånetilbud. Realkreditmarkedet byder blandt andet på mange muligheder i forbindelse med omlægning af realkreditlån. Mange boligejere vælger også at optage tillægslån til fordelagtige vilkår,” siger Peter Jayaswal, direktør for ejendomsfinansiering i Finans Danmark og fortsætter:

”Det er meget positivt, at undersøgelsen viser, at langt de fleste danske boligejere er tilfredse med den rådgivning, de får hos deres kreditinstitut i forbindelse med konverteringer og optagelse af tillægslån.”

Danske boligejere svarer på, hvor tilfredse de alt i alt har været med den rådgivning, de har modtaget i forbindelse med optagelse af tillægslån henholdsvis omlægning af realkreditlån. 

Kilde: Spørgeskemaundersøgelse fra Epinion og Finans Danmark, 2017Q1

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde