Sinne Conan ny europapolitisk direktør i Finans Danmark

Publiceret 27-11-2017
Nyhed

Sinne Backs Conan tiltræder som ny europapolitisk direktør i Finans Danmark. Hun kommer fra en stilling som adm. direktør og stifter af public affairs bureauet Konsentio. Sinne Conan tiltræder officielt 1. april 2018, men starter allerede dags dato med at udføre opgaver for Finans Danmark.


“Vi glæder os meget til samarbejdet. Vi har søgt bredt efter den rigtige profil til at udbygge vores internationale relationsarbejde, og med Sinne har vi netop fundet dén kombination af erfaring og nytænkning, som vi har ledt efter,” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

“I Finans Danmark skal jeg være med til at positionere og forstærke Finans Danmarks stemme i det europæiske landskab. Det er en fantastisk spændende opgave, som jeg glæder mig til,” siger Sinne Conan.

Sinne Conan er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har tidligere bla. været ansvarlig for DI’s europakontor i Bruxelles såvel som europapolitisk direktør i DI. Siden 2013 har hun stået i spidsen for sit eget rådgivningsfirma.

Hun vil fremover både have sin gang på kontoret i København såvel som i Bruxelles, hvor Finans Danmark efter Sinne Conans tiltræden også vil udvide bemandingen således, at kontoret i alt består af tre fuldtidsansatte plus en stagiaire. Sinne Conan indtræder desuden i ledelsesgruppen.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde