Nye tal for lånetilbud varsler stabil handelsaktivitet

Publiceret 11-09-2017
Nyhed

Der blev i august givet 18.723 lånetilbud til private og virksomheder, og mange af dem var til ejendomshandler.

Siden årsskiftet er der i gennemsnit givet næsten 5.000 lånetilbud om måneden til ejendomshandler. Det er lidt flere end i 2016. I august ligger interessen for lånetilbud til ejendomshandler på næsten samme niveau som det månedlige gennemsnit i 2017.

”Dagens tal for lånetilbud peger i retning af, at der fortsat vil være en stabil udvikling i handelsaktiviteten. Det er godt nyt, at aktiviteten på markedet for boliger og erhvervsejendomme er stabil. Det hænger bl.a. sammen med, at opsvinget på boligmarkedet er bredt forankret.” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

Der ligger ofte lånetilbud forud for realkreditudlån, selvom det ikke nødvendigvis er alle tilbud, der fører til udlån. Derfor varsler den stabile udvikling i antal lånetilbud til ejendomshandler en fortsat stabil udvikling i handelsaktiviteten.

 

Se mere her.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde