Ny investeringsdirektør til Investering Danmark og Finans Danmark

Publiceret 05-12-2017
Nyhed

Birgitte Søgaard Holm bliver ny adm. direktør for Investering Danmark og dermed også direktør for Investering & Opsparing i Finans Danmark.

“Vi er utrolig glade for at få så stærk og kompetent en profil i spidsen for Investering Danmark. Birgitte Søgaard Holm er den helt rigtige til at synliggøre de samfundsmæssige gevinster ved den kapitalforvaltning, der foregår herhjemme. Hun kender indgående til de danske investeringsprodukter og deres potentiale,” siger Eric Chr. Pedersen formand i Investering Danmark og direktør i Nordea Invest.

“I mit nu tidligere job har jeg for alvor fået øjnene op for den vigtige samfundsmæssige betydning af, at danskernes opsparing investeres på en god måde. For mig er der derfor tale om en fantastisk mulighed for at være med til at fremme kapitalforvaltningen og investeringsprodukterne i Danmark,” siger Birgitte Søgaard Holm, der kommer fra et job som vicedirektør i Finanstilsynet.

Tidligere i år slog Investering Danmark kræfterne sammen med Finans Danmark, der i den forbindelse oprettede afdelingen “ Investering og Opsparing”, der nu får Birgitte Søgaard Holm som direktør. Samtidig indtræder hun i ledelsesgruppen i Finans Danmark under adm. direktør Ulrik Nødgaard.

“Jeg kender Birgitte som en meget dygtig økonom med blik for både de store dagsordner såvel som detaljen. Hun er et stærkt kort. Ikke kun for Investering Danmark, men for hele Finans Danmark og alle vores medlemmer. Jeg glæder mig til at byde hende velkommen i huset til februar,” siger Ulrik Nødgaard.

Birgitte Søgaard Holm har været vicedirektør i Finanstilsynet siden 2014. Før da var hun adskillige år i Danmarks Nationalbank, blandt andet som chef for finansiel stabilitet. Hun er oprindelig uddannet cand.polit fra Københavns Universitet med yderligere en økonomigrad fra London School of Economics samt en MBA fra Henley Business School.

Carsten Brink

Kommunikationschef

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde