IT-sikkerhedsanbefalinger skal styrke danske virksomheders konkurrenceevne

Publiceret 22-03-2017
Nyhed

Virksomhedsrådet for IT-Sikkerhed har i dag præsenteret erhvervsminister Brian Mikkelsen for en række anbefalinger, der skal styrke IT-sikkerheden i danske virksomheder og gøre dem mere robuste i forhold til cyberkriminalitet.

Det vil betyde færre omkostninger og øget tillid hos borgere og kunder, og det vil styrke virksomhedernes konkurrenceevne.

”I takt med den øgede digitalisering af samfundet, bliver IT-sikkerhed og ansvarlig håndtering af fx kundedata en stadig vigtigere konkurrenceparameter. Og de anbefalinger, som Virksomhedsrådet i dag har præsenteret, sigter målrettet på at understøtte netop den udvikling”, siger Michael Busk-Jepsen, medlem af Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed og digitaliseringsdirektør i Finans Danmark.

De virksomheder, der har styr på IT-sikkerheden og er godt rustet til at modstå cyberangreb, vil være attraktive samarbejdspartnere, og det kan bane vejen for nye forretningsmuligheder og give øgede konkurrencefordele.

Anbefalingerne skal ses i lyset af Virksomhedsrådets overordnede vision om Danmark i førertrøjen i Europa, når det gælder borgernes tillid til virksomhedernes IT-sikkerhed.

Klik her for at læse anbefalingerne. 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde