Høring fra Financial Stability Board (FSB)

- Finans Danmark finder det vigtigt at have fokus på markedslikviditeten

Publiceret 15-05-2017
Høringssvar

The Financial Stability Board (FSB), der er en international organisation, der overvåger og kommer med anbefalinger til tiltag, der kan forbedre den finansielle stabilitet i verden har udsendt en høring.

Høringen omhandler “Proposed Framework for Post-Implementation Evaluation of the Effects of the G20 Financial Regulatory Reforms”.

Finans Danmark og Børsmæglerforeningen finder det helt centralt at have fokus på, at nogle af de indførte reguleringstiltag efter den finansielle krise har haft en negativt effekt på markedslikviditet.

Det unikke danske realkreditsystem er afhængig af en høj markedslikviditet for realkreditobligationer. Finans Danmark og Børsmæglerforeningen opfordrer derfor FSB til at have fokus på tiltag, der kan sikre en fortsat høj markedslikviditet.

Morten Frederiksen

Kontorchef

Høringssvar

Høringssvar: Response to the Financial Stability Board Consultation Proposed Framework

Høring

Høring: Framework for the post implementation evaluation

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde