Flest lånetilbud i Nordsjælland

Publiceret 11-12-2017
Nyhed

I november måned blev der givet 23.289 lånetilbud. Det er næstflest lånetilbud på en måned i 2017. Kun i oktober er der givet flere. De fleste lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse blev givet i Nordsjælland, tæt efterfulgt af København og Østjylland.

”Der blev i november afgivet flest lånetilbud i Nordsjælland. Fordelingen af lånetilbud på tværs af Danmark viser også, at antallet af lånetilbud ligger lavt i Nordjylland og Vestjylland,” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

De nye tal viser også, at der er flest lånetilbud pr. bolig i København, efterfulgt af Østsjælland.

”På tværs af Danmark er den generelle tendens, at der er flere lånetilbud pr. bolig på Sjælland end i Jylland. I Jylland er der flest lånetilbud pr. bolig i Østjylland og færrest i Nordjylland. Samtidig viser de nye tal, at antallet af lånetilbud pr. bolig på Bornholm havner et sted midt imellem antallet på Sjælland og Jylland,” siger Ane Arnth Jensen.

Figur: Antal lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse fordelt på landsdele

Kilde: Finans Danmark

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde