Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Flest lånetilbud i Nordsjælland

Publiceret 11-12-2017
Nyhed

I november måned blev der givet 23.289 lånetilbud. Det er næstflest lånetilbud på en måned i 2017. Kun i oktober er der givet flere. De fleste lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse blev givet i Nordsjælland, tæt efterfulgt af København og Østjylland.

”Der blev i november afgivet flest lånetilbud i Nordsjælland. Fordelingen af lånetilbud på tværs af Danmark viser også, at antallet af lånetilbud ligger lavt i Nordjylland og Vestjylland,” siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

De nye tal viser også, at der er flest lånetilbud pr. bolig i København, efterfulgt af Østsjælland.

”På tværs af Danmark er den generelle tendens, at der er flere lånetilbud pr. bolig på Sjælland end i Jylland. I Jylland er der flest lånetilbud pr. bolig i Østjylland og færrest i Nordjylland. Samtidig viser de nye tal, at antallet af lånetilbud pr. bolig på Bornholm havner et sted midt imellem antallet på Sjælland og Jylland,” siger Ane Arnth Jensen.

Figur: Antal lånetilbud til ejerboliger og fritidshuse fordelt på landsdele

Kilde: Finans Danmark

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde