Finans Danmark klar med det fremtidige hold

Publiceret 26-01-2017
Nyhed

Finans Danmark har i dag sagt farvel til 19 medarbejdere, og en del andre medarbejdere har skiftet chef. Det er status, efter at den nye brancheorganisation, Finans Danmark, i dag har afsluttet processen med at sætte det nye hold, der skal sikre, at Finans Danmark kommer godt fra start.

-Det har været en hård og kedelig dag. Vi har måttet sige farvel til gode og vellidte kollegaer. I dag er der fokus på, at alle berørte får den støtte og vejledning, som de har brug for, siger adm. direktør i Finans Danmark, Ulrik Nødgaard. 

Finans Danmark er navnet på sammenlægningen af de tre brancheorganisationer: Finansrådet, Realkreditrådet og Realkreditforeningen. Direktionen udgøres af administrerende direktør Ulrik Nødgaard og viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen, der sammen har sat det nye hold.

-Når der er blevet sagt ordentligt farvel til dem, der desværre ikke skal med fremover, så handler det om at få rystet de kolleger, som bliver, godt sammen. Og så ser vi frem til at komme videre som én organisation, siger Ane Arnth Jensen.

Det betyder i praksis blandt andet, at alle medarbejdere fra mandag 6. februar har deres daglige gang i huset på Amaliegade.

I alt kommer sammenlægningen til at give en besparelse på omkring 20 pct. af det samlede budget i de tre foreninger, der slås sammen.

Finans Danmark vil fremover bestå af følgende fagområder:

Realkredit under Peter Jayaswal, Jura under Kenneth Joensen, Regulering & Analyser under henholdsvis Jakob Legård Jacobsen og Niels Arne Dam, Digitalisering under Michael Busk-Jepsen og Kapitalmarked & Skat under Lotte Pia Mollerup.  Derudover fortsætter Kommunikation under Nina Munch-Perrin og Public Affairs under Mads Rørvig. Tilstedeværelsen i Bruxelles fortsætter under Jens V. Krenchels ledelse. 

Efter organisationsændringerne vil der fremover være 79 ansatte (eksklusiv studenterjob ) i Finans Danmark.

I brancheorganisationens offentliggjorte principprogram hedder det, at organisationen skal arbejde for at skabe gode rammebetingelser for sektoren og herigennem understøtte vækst og beskæftigelse i Danmark samt bevare og udvikle et fortsat sundt og solidt dansk realkreditsystem.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde