Virksomhedsråd for IT-sikkerhed er godt nyt for danske virksomheder

Publiceret 16-03-2016
Nyhed

Erhvervs- og vækstministeren har i dag lanceret Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed. Louise Mogensen, vicedirektør i Finansrådet, er medlem af det nye Virksomhedsråd.

Rådet skal skabe løbende dialog og erfaringsudveksling mellem offentlige og private aktører og har til formål at komme med anbefalinger til erhvervs- og vækstministeren samt erhvervslivet om, hvordan IT-sikkerheden og ansvarlig datahåndtering i særligt små og mellemstore virksomheder kan styrkes.
 
Rådet skal derudover fremme, at en høj IT-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering og -udnyttelse kan blive egentlige konkurrenceparametre for danske virksomheder og derigennem fremme vækst og beskæftigelse.

- Fokus på IT-sikkerhed og cyberkriminalitet er essentielt for alle virksomheder. Vi hilser derfor etableringen af Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed meget velkommen, ligesom vi meget gerne bidrager med vores mangeårige erfaringer på området fra finanssektoren, siger vicedirektør i Finansrådet Louise Mogensen, der er medlem af det nye Virksomhedsråd.
 
Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed forventes at bestå af ca. 10 medlemmer plus en formand, som udpeges af erhvervs- og vækstministeren.

Formand for Rådet bliver Per Palmkvist Knudsen fra JP/Politikens Hus.
 
 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde