Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Virksomhedsråd for IT-sikkerhed er godt nyt for danske virksomheder

Publiceret 16-03-2016
Nyhed

Erhvervs- og vækstministeren har i dag lanceret Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed. Louise Mogensen, vicedirektør i Finansrådet, er medlem af det nye Virksomhedsråd.

Rådet skal skabe løbende dialog og erfaringsudveksling mellem offentlige og private aktører og har til formål at komme med anbefalinger til erhvervs- og vækstministeren samt erhvervslivet om, hvordan IT-sikkerheden og ansvarlig datahåndtering i særligt små og mellemstore virksomheder kan styrkes.
 
Rådet skal derudover fremme, at en høj IT-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering og -udnyttelse kan blive egentlige konkurrenceparametre for danske virksomheder og derigennem fremme vækst og beskæftigelse.

- Fokus på IT-sikkerhed og cyberkriminalitet er essentielt for alle virksomheder. Vi hilser derfor etableringen af Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed meget velkommen, ligesom vi meget gerne bidrager med vores mangeårige erfaringer på området fra finanssektoren, siger vicedirektør i Finansrådet Louise Mogensen, der er medlem af det nye Virksomhedsråd.
 
Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed forventes at bestå af ca. 10 medlemmer plus en formand, som udpeges af erhvervs- og vækstministeren.

Formand for Rådet bliver Per Palmkvist Knudsen fra JP/Politikens Hus.
 
 

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde