Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Se hvor i Danmark vi er mest tilfredse med vores bank

Publiceret 25-11-2016
Nyhed

Er danskerne mest tilfredse med deres bank på Sjælland, Fyn eller i Jylland? Få svaret i en ny befolkningsundersøgelse.

Finansrådet og Finansforbundet har i samarbejde med konsulenthuset Loyalty Group foretaget en ny undersøgelse blandt 4.400 danske bankkunder.
 
Undersøgelsen viser, at man i Nordjylland er mest tilfreds og loyal over for sin bank. Efter Nordjylland kommer Midtjylland og Syddanmark - og i bunden finder man Sjælland.
 
-Vores nye rundspørge viser, at nordjyderne er lidt mere tilfredse med deres bank, end i resten af landet, siger juridisk direktør i Finansrådet Kenneth Joensen og fortsætter:
 
-Banker lever af tilfredse kunder, og vores banker og bankrådgivere gør hver dag et stort stykke arbejde i hele landet for at tilbyde gode produkter og god service.  Det skal vi
fortsætte med. 
  
Om undersøgelsen:
  • BrancheIndex Bank 2016 er gennemført af Loyalty Group i samar-bejde med Finansrådet og Finansforbundet.
  • Undersøgelsen er gennemført i oktober og november 2016.
  • Undersøgelsens 4.400 deltagere har besvaret et webbaseret spørgeskema og er udvalgt blandt Loyalty Groups interviewpanel på i alt 130.000 skandinaviske privatpersoner

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde