Se hvor i Danmark vi er mest tilfredse med vores bank

Publiceret 25-11-2016
Nyhed

Er danskerne mest tilfredse med deres bank på Sjælland, Fyn eller i Jylland? Få svaret i en ny befolkningsundersøgelse.

Finansrådet og Finansforbundet har i samarbejde med konsulenthuset Loyalty Group foretaget en ny undersøgelse blandt 4.400 danske bankkunder.
 
Undersøgelsen viser, at man i Nordjylland er mest tilfreds og loyal over for sin bank. Efter Nordjylland kommer Midtjylland og Syddanmark - og i bunden finder man Sjælland.
 
-Vores nye rundspørge viser, at nordjyderne er lidt mere tilfredse med deres bank, end i resten af landet, siger juridisk direktør i Finansrådet Kenneth Joensen og fortsætter:
 
-Banker lever af tilfredse kunder, og vores banker og bankrådgivere gør hver dag et stort stykke arbejde i hele landet for at tilbyde gode produkter og god service.  Det skal vi
fortsætte med. 
  
Om undersøgelsen:
  • BrancheIndex Bank 2016 er gennemført af Loyalty Group i samar-bejde med Finansrådet og Finansforbundet.
  • Undersøgelsen er gennemført i oktober og november 2016.
  • Undersøgelsens 4.400 deltagere har besvaret et webbaseret spørgeskema og er udvalgt blandt Loyalty Groups interviewpanel på i alt 130.000 skandinaviske privatpersoner

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde