Money 20/20 skal skabe større fokus på FinTech

Publiceret 04-04-2016
Nyhed

Den 4. april skydes Money 20/20 konferencen i Bella Center i København i gang. Money 20/20 er verdens største konference for FinTech med 3.000 deltagere fra hele verden. Danmark er udvalgt som værtsby, og hos visionsgruppen bag Copenhagen FinTech Hub håber man, at konferencen vil skabe et større dansk fokus på mulighederne og potentialet inden for FinTech.

Vi har i samarbejde med CFIR deltaget meget aktivt i at få Money 20/20 konferencen til København. Det er vi stolte af, og vi håber, at København også i fremtiden kan være fast værtsby, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev. 
 


Digitalt flagskib

EU-Kommissionen har for nyligt kåret Danmark til det mest digitale land i EU. En velfungerende digital infrastruktur, en avanceret offentlig digital sektor og en befolkning og arbejdsstyrke, der hurtigt tager nye digitale teknologier til sig, er årsagerne til topplaceringen. 
 
Topplaceringen ønsker visionsgruppen bag Copenhagen FinTech Hub at fastholde, derfor går de forrest for at søsætte et nyt spændende projekt:
 
-Copenhagen FinTech Hub er et projekt, der består af en række initiativer – bl.a. konkurrencer, videndeling, mentoring og et co-working space, der kommer til at kunne huse op imod 100 fintech startups. Vi inviterer alle interesserede parter til at deltage i skabelsen af et dynamisk og stærkt Fintech miljø, så vi kan sikre, at Danmark bliver et Nordisk centrum inden for FinTech, fastslår Louise Mogensen, vicedirektør i Finansrådet.
 


FinTech og fremtiden

Visionsgruppen bag Copenhagen FinTech Hub består af repræsentanter fra Finansrådet, CFIR, Finansforbundet, Københavns Kommune, Tryg, BEC, Saxo Bank, Djøf og Nets. 
 
-Money 20/20 giver os en unik mulighed for at få et førstehåndsindtryk af, hvordan den digitale fremtid i den finansielle sektor vil forme sig, og samtidig en mulighed for at vise omverden, at København både er et digitalt omdrejningspunkt, som også formår at huse de helt store internationale konferencer, siger formand for Finansforbundet Kent Petersen. 
 
FinTech er allerede en veletableret sektor med 14.000 job. Det har et massivt vækstpotentiale, og bare i København er der udsigt til 5.000 yderligere job inden for de næste 5 år. 
 
-Vi håber, at konferencen vil skabe så meget fokus, at den politiske interesse for FinTech området vil stige. Der er brug for, at rammebetingelserne i Danmark fremadrettet kan understøtte udviklingen, og derved skabe vækst og arbejdspladser til gavn for Danmark, slutter Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf. 
 
 

Info: 

Money 20/20 afholdes fra d. 4-7. april i Bella Center i København. Læs mere om konferencen

 

Visionsgruppen bag Copenhagen FinTech Hub består af: 
 
  • Finansrådet
  • Finansforbundet
  • Københavns Kommune
  • CFIR
  • Tryg
  • BEC
  • Saxo Bank
  • Nets 
  • Djøf 
 
 
 
For yderligere oplysninger kontakt følgende kontaktpersoner: 
 
Finansrådet: Pressechef Stine Luise Hansen: 30161009
Finansforbundet: Politisk Kommunikationsansvarlig Sabina Furbo: 61200924
Københavns Kommune: Pressekonsulent Christian Pors Sagen: 28593637
Djøf: Presse- og kommunikationskonsulent Simon Oxby: 60622282
CFIR: CEO Anette Broløs: 33701103
Nets: Public Affairs Manager Andreas Kaus Jensen, 29482037
Tryg: Programdirektør Jane Kaasgaard: 41862508
Saxo Bank: Public Affairs and PR Coordinator Steffen Wegner Mortensen: 30654300
BEC: Kommunikationsdirektør Simon Gabrielsen: 21673929

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde