Høring vedr. Cross border distribution of funds

Publiceret 22-09-2016
Høringssvar

EU-Kommissionen offentliggjorde den 2. juni 2016 et konsultationsdokument om barriere for eksport og import af investeringsprodukter (UCITS og AIFs) med henblik på at styrke markedet for investeringsprodukter på tværs af landegrænserne. Konsultationen skal bidrage til skabelsen af en såkaldt Kapitalmarkedsunion.

Finansrådet, Børsmæglerforeningen og Investeringsfondsbranchen har i fællesskab udarbejdet et høringssvar til konsultationen.
 
Foreningernes hovedbudskaber er, at der er væsentlige barrierer for distribution af investeringsprodukter på tværs af landegrænserne, som følge af bl.a. nationale regler, herunder skatteregler.

Foreningerne kommer med bud på, hvordan barrierene kan mindskes. Det kan ske ved at etablere en passport-ordning for AIFer, harmonisering af reglerne på området og ved at fjerne skattebarrierer.

Høringssvar

Response to Consultation document, CMU on cross-border distribution of funds (UCITS, AIF, ELTIF, EUVECA and EUSEF) across the EU

Høring

CONSULTATION DOCUMENT CMU ACTION ON CROSS-BORDER DISTRIBUTION OF FUNDS (UCITS, AIF, ELTIF, EUVECA AND EUSEF) ACROSS THE EU

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde