Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Foreningen Nykredit ansætter Finansrådets vicedirektør

Publiceret 15-06-2016
Nyhed

Louise Caroline Mogensen har takket ja til jobbet som ny direktør i Foreningen Nykredit, hvor hun starter 1. august. Dermed forlader hun jobbet som del af den øverste ledelse i Finansrådet, hvor hun har siddet i direktionen sammen med Ulrik Nødgaard.

-Jeg har fået tilbudt et ekstremt spændende job, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til. Jeg har beskæftiget mig med den finansielle sektor i hele min karriere. Nu kommer en helt særlig mulighed for at styrke Foreningen Nykredit og varetage foreningens interesser i den forestående børsnotering. Det er et drømmejob, siger Louise Caroline Mogensen.
 
I Finansrådet har adm. direktør Ulrik Nødgaard modtaget nyheden med lige dele lykønskning og ærgrelse.

-Det har  jo været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Louise, der har løftet store opgaver i Finansrådet. Men jeg forstår også godt, hvorfor hun har sagt ja til Foreningen Nykredit, siger adm. direktør Ulrik Nødgaard, der nu vil bruge sommeren til at overveje, hvordan ledelsen i Finansrådet fremadrettet skal skrues sammen.
 
Louise Caroline Mogensen har været i Finansrådet siden august 2013, og inden da var hun kontorchef i Erhvervs- og vækstministeriet.
 

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde