Foreningen Nykredit ansætter Finansrådets vicedirektør

Publiceret 15-06-2016
Nyhed

Louise Caroline Mogensen har takket ja til jobbet som ny direktør i Foreningen Nykredit, hvor hun starter 1. august. Dermed forlader hun jobbet som del af den øverste ledelse i Finansrådet, hvor hun har siddet i direktionen sammen med Ulrik Nødgaard.

-Jeg har fået tilbudt et ekstremt spændende job, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til. Jeg har beskæftiget mig med den finansielle sektor i hele min karriere. Nu kommer en helt særlig mulighed for at styrke Foreningen Nykredit og varetage foreningens interesser i den forestående børsnotering. Det er et drømmejob, siger Louise Caroline Mogensen.
 
I Finansrådet har adm. direktør Ulrik Nødgaard modtaget nyheden med lige dele lykønskning og ærgrelse.

-Det har  jo været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Louise, der har løftet store opgaver i Finansrådet. Men jeg forstår også godt, hvorfor hun har sagt ja til Foreningen Nykredit, siger adm. direktør Ulrik Nødgaard, der nu vil bruge sommeren til at overveje, hvordan ledelsen i Finansrådet fremadrettet skal skrues sammen.
 
Louise Caroline Mogensen har været i Finansrådet siden august 2013, og inden da var hun kontorchef i Erhvervs- og vækstministeriet.
 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde