Finansrådet henter ny cheføkonom

- i Finansministeriet

Publiceret 30-08-2016
Nyhed

Finansrådet har ansat Niels Arne Dam som cheføkonom og underdirektør med ansvar for analyseteamet.

Niels Arne kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet, hvor han har haft ansvaret for regeringens konjukturanalyser og økonomiske prognoser.

 
Herudover medbringer han solid erfaring fra ansættelser i blandt andet Økonomi- og Indenrigsministeriet og Nationalbankens økonomiske afdeling. Han er uddannet cand.polit. og har en ph.d. i økonomi.
”Niels Arne skal med sin faglige tyngde og erfaring drive Finansrådets analysearbejde videre frem og desuden opbygge en solid analysefunktion - som er et fundament for Finansrådet. Jeg er rigtig glad for at få Niels Arne Dam med på mit hold,” siger Ulrik Nødgaard, adm. direktør i Finansrådet.
 
 ”Jeg glæder mig til at fordybe mig i sektorens dna og til at blive en del af et stærkt, og jo også forholdsvis nyt team i Finansrådet,”siger Niels Arne Dam, der desuden bliver del af den daglige ledelse i Finansrådet.
  
Niels Arne Dam starter den 3. oktober, og hans første opgave bliver at rekruttere et par økonomer til de i alt to ledige stillinger, der lige nu er i analyseteamet.
 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde