Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Finansrådet henter ny cheføkonom

- i Finansministeriet

Publiceret 30-08-2016
Nyhed

Finansrådet har ansat Niels Arne Dam som cheføkonom og underdirektør med ansvar for analyseteamet.

Niels Arne kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet, hvor han har haft ansvaret for regeringens konjukturanalyser og økonomiske prognoser.

 
Herudover medbringer han solid erfaring fra ansættelser i blandt andet Økonomi- og Indenrigsministeriet og Nationalbankens økonomiske afdeling. Han er uddannet cand.polit. og har en ph.d. i økonomi.
”Niels Arne skal med sin faglige tyngde og erfaring drive Finansrådets analysearbejde videre frem og desuden opbygge en solid analysefunktion - som er et fundament for Finansrådet. Jeg er rigtig glad for at få Niels Arne Dam med på mit hold,” siger Ulrik Nødgaard, adm. direktør i Finansrådet.
 
 ”Jeg glæder mig til at fordybe mig i sektorens dna og til at blive en del af et stærkt, og jo også forholdsvis nyt team i Finansrådet,”siger Niels Arne Dam, der desuden bliver del af den daglige ledelse i Finansrådet.
  
Niels Arne Dam starter den 3. oktober, og hans første opgave bliver at rekruttere et par økonomer til de i alt to ledige stillinger, der lige nu er i analyseteamet.
 

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde