Finansrådet ansætter ny pressechef

Publiceret 22-01-2016
Nyhed

Finansrådet har pr 1. februar ansat Stine Luise Hansen som ny pressechef.

Stine Luise Hansen er 30 år, uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som formands- og kommunikationskonsulent i LO, hvor hun i en årrække stod for at rådgive LO’s nu tidligere formand. 
 
Stine Luise Hansen skal med sin erfaring inden for strategisk kommunikation være med til at øge og synliggøre Finansrådets kommunikation med omverdenen.
  
-Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at få Stine med på den fornyelsesrejse, som Finansrådet slog ind på dette efterår, siger Kommunikationsdirektør Nina Munch-Perrin.

-Jeg ser frem til at hjælpe en spændende branche med at stille skarpt på resultaterne og samtidig tage hånd om udfordringerne. Jeg vil med afsæt i min baggrund, erfaring og kompetencer være med til at arbejde for, at Finansrådet, som interesseorganisation, bliver set og hørt, siger Stine Luise Hansen.
 
Stine Luise Hansen tiltræder 1. februar.

Yderligere oplysninger: 
Kommunikationsdir., Nina Munch-Perrin, Telefon: 3370 1006

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde