Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

European Business Game afholder semifinaler

Publiceret 05-04-2016
Nyhed

European Business Game i Danmark afholder de næste 14 dage semifinaler rundt om i landet. 47 gymnasier og 1.800 elever er med i konkurrencen.

European Business Game er en europæisk konkurrence for gymnasielever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. I løbet af skoleåret gennemgås hele processen fra idé og forretningsplan til markedsundersøgelse og finansieringsplan. European Business Game er en del af undervisningen. Eleverne arbejder i projektgrupper, hvor de anvender erhvervsøkonomisk teori fra den normale klasseundervisning til i praksis at etablere en fiktiv virksomhed.
 
Undervejs skal eleverne sparre med lokale banker og virksomheder, som stiller konsulenter og rådgivere til rådighed. Dermed sikres eleverne et førstehåndsindblik i de problemer, krav og opgaver, der hører med til at etablere sig som selvstændig, herunder emner som: ledelse, markedsføring, strategi og budget.
 
Bag European Business Game i Danmark står arrangør og hovedsponsor Finansrådet, Foreningen af Lærere i Erhvervsøkonomi (STX), Driftsøkonomisk Forening (HHX), Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling samt DI Handel.
 
Semifinalerne afholdes de næste 14 dage, hvor 47 gymnasier deltager.


 

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde