European Business Game afholder semifinaler

Publiceret 05-04-2016
Nyhed

European Business Game i Danmark afholder de næste 14 dage semifinaler rundt om i landet. 47 gymnasier og 1.800 elever er med i konkurrencen.

European Business Game er en europæisk konkurrence for gymnasielever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. I løbet af skoleåret gennemgås hele processen fra idé og forretningsplan til markedsundersøgelse og finansieringsplan. European Business Game er en del af undervisningen. Eleverne arbejder i projektgrupper, hvor de anvender erhvervsøkonomisk teori fra den normale klasseundervisning til i praksis at etablere en fiktiv virksomhed.
 
Undervejs skal eleverne sparre med lokale banker og virksomheder, som stiller konsulenter og rådgivere til rådighed. Dermed sikres eleverne et førstehåndsindblik i de problemer, krav og opgaver, der hører med til at etablere sig som selvstændig, herunder emner som: ledelse, markedsføring, strategi og budget.
 
Bag European Business Game i Danmark står arrangør og hovedsponsor Finansrådet, Foreningen af Lærere i Erhvervsøkonomi (STX), Driftsøkonomisk Forening (HHX), Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling samt DI Handel.
 
Semifinalerne afholdes de næste 14 dage, hvor 47 gymnasier deltager.


 

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde