Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Danske seniorer er EU mestre i netbank

Publiceret 12-04-2016
Nyhed

Tal fra EU-Kommissionen fra 2015 viser, at seniorer i Danmark er de mest aktive på deres netbank i EU. Glædeligt at danskere i alle aldre er digitalt kompetente og fx bruger bankernes digitale løsninger, lyder det fra Finansrådet.

Af de 65-74 årige i EU er det danskerne, som er mest aktive i forhold til at bruge netbank. 70,6 % af de 65-74 årige i Danmark brugte i 2015 netbank. Teknologien udvikler sig hver eneste dag, og de danske banker investerer mange ressourcer i fremtidige løsninger. Samtidig lægger bankerne vægt på, at de digitale løsninger er brugervenlige og intuitive for alle.
 
- Det er meget positivt, at danske seniorer i så høj grad bruger netbank. På den måde får de - ligesom resten af befolkningen - adgang til brugervenlige digitale bankløsninger. Brugen af netbank bidrager samtidig til en fortrolighed med digitale løsninger, som medfører stærkere digitale kompetencer for de ældre, siger digitaliseringsdirektør Michael Busk-Jepsen fra Finansrådet.
 
 
Kilde: EU-Kommissionen
 

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde