Dansk Landbrugskapital er godt bidrag til et vigtigt erhverv

Publiceret 09-11-2016
Nyhed

Regeringen har i dag præsenteret Dansk Landbrugskapital, der skal bidrage med en milliard kroner – til at starte med - i ansvarlig kapital til de danske landbrug. Hos Finansrådet byder man initiativet velkommen:

-Det er en god dag for både landbruget og for hele Danmark. Landbruget har brug for ansvarlig kapital til at understøtte generationsskifte, nye investeringer eller konsolidering i landbruget.
 
Vi har nu en model, der har opbakning fra både Landbrug & Fødevarer, NNF, den finansielle sektor og regeringen, siger direktør i Finansrådet, Ulrik Nødgaard.
 
Han ser gerne, at fonden således bidrager til udviklingen og konsolideringen af hele erhvervet ved at understøtte de effektive landbrug, der har brug for frisk kapital:
 
-Det er helt centralt, at man har fundet en model, hvor fonden som risikovillig investor kan tilføre kapital og dermed understøtte projekter baseret på effektiv drift, siger Ulrik Nødgaard.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde