Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

2025-plan sikrer bedre vilkår for danske virksomheder

Publiceret 30-08-2016
Nyhed

Regeringen har i dag fremlagt sin 2025-plan for Danmark. I Børsmæglerforeningen glæder man sig over, at regeringens 2025-plan på en lang række parametre sikrer bedre vilkår for dansk erhvervsliv.

2025-planen skal skabe et økonomisk råderum på 65 milliarder kr. og består af syv overordnede punkter. I Børsmæglerforeningen er man især positive over for udsigten til skattelempelser til nye iværksættere,  lavere skat på aktie - og kapitalindkomst, investorfradrag og en justeret selskabsmodel, som fremmer virksomhedernes investeringer i Danmark. Hertil kommer at andelen af pensionsopsparinger på under 2 mio. kr., der kan investeres i unoterede aktier, forhøjes til 25% mod 20% i dag.

- Regeringens 2025-plan sikrer et solidt fundament for danske virksomheder, så de kan skabe vækst og arbejdspladser, siger Claus Gregersen formand for Børsmæglerforeningen og fortsætter: 

- Skattelempelse til nye iværksættere, lavere skat på aktie - og kapitalindkomst samt investorfradrag er alle betydelige vækstdrivere, som vi byder hjertelig velkomment. Børsmæglerforeningen har tidligere anbefalet disse løsninger, som led i at udvikle dansk erhvervsliv og dermed øge vækst og beskæftigelse, understreger Claus Gregersen.  

- 2025-planen er skridt i den rigtige retning, og vi håber, at regeringen fortsætter ad den vej, slutter Claus Gregersen.

Kontakt

Stine Luise Goll

Kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde