Stigende priser på ejerlejligheder

Publiceret 01-07-2015
Nyhed

I april faldt huspriserne med 0,1 pct., mens priserne på ejerlejligheder steg med 1,6 pct. Over det seneste år er huspriserne steget med 5,9 pct., mens priserne på ejerlejligheder i samme periode er steget 10,3 pct. Det viser de aktuelle tal fra Danmarks Statistiks ejendomssalg for april 2015.

”Set over det seneste år er priserne på huse og ejerlejligheder steget. Især priserne på ejerlejligheder er skudt i vejret, mens priserne på huse er steget lidt mindre,” siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet og fortsætter:

”Det er vigtigt at være opmærksom på, at tallene fra Danmarks Statistik dækker hele landet, og at der er lokale forskelle i prisudviklingen. Så derfor er det ikke sikkert, at den enkelte husejer eller boligkøber kan genkende billedet i sit lokalområde.”

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde