Huspriserne stiger

Publiceret 29-04-2015
Nyhed

I februar steg priserne på huse med 1 pct., mens priserne på ejerlejligheder steg 2,3 pct. I forhold til for et år siden er priserne på huse og ejerlejligheder steget henholdsvis 4,6 pct. og 8,4 pct. Det viser Danmarks Statistiks ejendomssalg for februar 2015.

”Priserne på huse steg 1 pct. i februar, og ser man på udviklingen over det seneste år, er huspriserne på landsplan gennemsnitligt steget 4,6 pct. Mange danske husejere er blevet rigere, da værdien af deres bolig er steget. Men står man og skal købe, må man til gengæld konstatere, at boligerne er blevet dyrere. Selvom udbuddet af huse er faldet, kan man dog som køber glæde sig over, at der fortsat er mange huse at vælge i mellem de fleste steder i landet,” siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Figur: Prisindeks for ejendomme, Indeks 2006=100

Kilde: Danmarks Statistik

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde