Huspriserne puster ud

Publiceret 02-12-2015
Nyhed

I september faldt huspriserne med 0,1 pct. Priserne har næsten ikke rokket sig siden de tidlige sommermåneder. Den flade udvikling kommer ovenpå et forår, hvor priserne steg kraftigt. Priserne er samtidig steget de senere år. Siden december 2011 er huspriserne steget med 16,2 pct. Det viser de aktuelle tal fra Danmarks Statistiks ejendomssalg for september 2015.

”I løbet af de seneste knap fire år er huspriserne steget. Især i de første fem måneder i år har vi set markante prisstigninger. Her steg huspriserne i gennemsnit med 1,3 pct. om måneden. I tillæg til, at huspriserne er steget de senere år, har vi også set flere handler på boligmarkedet. Men siden sommeren har huspriserne altså pustet lidt ud,” siger Peter Jayaswal, underdirektør i Realkreditrådet.

Figur: Prisindeks på huse (indeks 100=2006)

Kilde: Danmarks Statistik

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde